Ord från redaktionen.

DET BLEV HÖST VÄLDIGT SNABBT.

 NU KAN VÄL ingen klaga på grundvattennivåerna? Det var värst vad det började regna här i dagarna i början av september. Med en torr sommar bakom oss så var det säkert välbehövligt, så vi får väl inte klaga. Men det är konstigt vad fort den där månaden efter sommaren svischar förbi. Helt plötslig börjar löven gulna och kvällarna blir mörka. Det bästa med tiden när man blir lite äldre är att det går så fort. Så snart vänder det mot ljusare tider.
Då var valet helt klart och vi får en ny statsminister som heter Ulf Kristersson. Det blir regeringsskifte och när vi skriver detta så är den nya statsminister framröstad. Trots lite hårda ord under valrörelsen så önskar vi den nya regeringen lycka till med alla utmaningar som ligger framför dem.

VI FICK FÖRMÅNEN
att besöka ett lokalt destilleri i Fjällbacka som tillverkar gin i världsklass. Det var tänkt att vara en text med mycket fakta, men det blev något helt annat, då Linda och Olav hade så mycket att berätta om deras upplevelser genom livet. Så när texten blev klar, så blev det väldigt personlig istället för faktabaserad om tillverkningen av gin. Vem vet? Vi kanske kan återkomma med lite uppföljning framöver. Men det var en magisk fredag vi hade tillsammans med paret som vi hoppas speglas på ett bra sätt i texten.

NÄSTA GÅNG VI kommer ut så börjar vi faktiskt närma oss jul. Vi kommer ut nästa gång lagom till ”Black Friday” då många av våra fantastiska annonsörer säkerligen har oemotståndliga erbjudanden. Kanske dags att köpa julklappen redan då?
Vi själva ser fram emot första advent som är början till den härliga december månad som leder fram till Dopparedagen. När det är lite murrigt så början man längta efter doften av uppvärmd glögg, eller kanske smaksatt gin detta år?
Enligt all media och många andra, så står vi inför en tuff höst med höga elpriser, inflation och annat runt om i världen som bidrar till att störa till saker i vår vardag. Men vi får hoppas att effekterna av det som vi inte kan påverka, inte ska ställa till det allt för mycket. Vi har haft några tuffa år bakom oss, man önskar bara att det kunde lugna sig lite nu, så vi fick tid att andas ut. Ta hand om era nära och kära, så hörs vi inom kort igen.