Följ med oss under 2024VARFÖR GÅR TIDEN så fort nu för tiden? Man hörde alltid äldre när man själv var ung att de påpekade att tiden går fortare och fortare ju äldre med blir. Och det stämmer på något konstigt sätt, även om vi vet att inte tiden går fortare, så är det något lurigt när man kommer över 50. Nu har vi ett nytt spännande år framför oss och vi får verkligen hoppas att det blir ett fantastiskt år. Det man minns mest av 2023 var nog den där sommaren som bara försvann. Efter midsommar så förvann det fina vädret och kom aldrig tillbaka. När vi själva summerade antalet gånger vi fick på sjön med båten så var de få räknade. Efter den extremt kyliga vintern längtar man mer än någonsin efter våren.  När vi skriver detta så har plusgrader åter kommit till oss på kusten och snön utanför fönstret försvinner väldigt snabbt. Det ska bli gott med barmark igen och längre dagar.   

VI HADE SOM vanligt en väldigt trevlig jul med släkt och vänner. Tomten kom på besök och delade ut klappar som vanligt. Det är väl inte så många år till som man kan lura barnbarnet om vem som verkligen döljer sig bakom tomtedräkt och mask. Men det är kul så länge det varar. Bohuskuriren har 2023 kämpat på med svåra utmaningar, som de flesta andra tidningar.
Det är en tuff bransch. Men något som bidrar till att man kämpar vidare är alla möten. Framför allt hade vi under förra året förmånen att få träffa helt fantastiska människor.
Det som får oss att verkligen älska det vi håller på med är just alla dessa möten. Vi brukar därför alltid på det nya året uppmana att fortsätta ge oss tips om vad som händer där ute.
Vi har inte koll på allt så hör av er till oss via telefon, mejl eller på våra sociala medier.  

VI HOPPAS ATT ni får en bra start på året. Vi vill avslutningsvis tacka alla våra annonsörer för 2023 och vi ser fram emot ett bra år som vi nu har framför oss. Tack till alla våra fantastiska läsare som ger oss beröm för det vi gör och stärker oss verkligen när det är lite kämpigt ibland. Vi anser att det är viktigare än någonsin att beskriva genom våra texter allt positivt som händer i våra närkommuner. Hoppas ni får en trevlig stund med första utgåvan av Bohuskuriren 2024, så ses vi snart igen.  

God Fortsättning

Redaktionen.