Följ med oss under 2023
JAHA DÅ VAR
vi där igen. Påsken står för dörren och med det en förhoppning om att våren är på gång. Det har varit lite grått under mars månad så vi är nog inte ensamma om att önska lite värme under påskveckan för att få upp humöret lite. Det känns som påsken är starten till lite mer umgänge igen. Man träffar på grannar som varit lite osynliga under mörka vinterveckor. En vanlig fras som brukar uppstå är ”tjena hur är läget, känns som jag inte sett dig på hela vintern”. Vi vill gärna slå ett slag för Kvirr detta år. De hade det lite tufft under några år, men nu är det precis som vanligt, vilket känns så skönt. Så ut och Kvirra med er i påsk.

VI SJÄLVA VAR iväg på en lite kort resa med en övernattning i Rostock för någon vecka sedan.  
Tänkte det var skönt att få njuta lite innan det är lite extra fart med Bohuskuriren och annat i privatlivet till våren. Målning och annat husarbets som går att göra när värmen kommer.
Men när vi var i Tyskland fick vi verkligen uppleva vad vädret kan ställa till med. Dagen innan vi skulle åka hem fick vi ett meddelande från Stena Line att vår färja var inställd för stormigt väder. Det var efter stängning av kundtjänsten, så man blev påtagligt stressad. Men det ringde upp oss senare på kvällen och ordnade en annan avgångstid dagen efter, så vi fick boka om hotell för en natt till. Men då fick vi en extra dag att njuta av god mat och härliga promenader, så det blev bra till slut.

VI JOBBAR PÅ att förändra vår hemsida och det kommer under våren lite förändringar som vi hoppas att våra annonsörer och läsare kommer att uppskatta. En blandning av digitalt innehåll och tidning i tryckt form, som vi verkligen brinner för. Det är den utvecklingen vi kommer att staka ut för Bohuskuriren framöver. Men vi kommer att förtydliga våra visioner inom kort. Så håll ögonen på vår hemsida för med information. Vi hoppas alla läsare och våra fina annonsörer får en riktigt skön påsk, så hörs vi i maj igen med nästa Bohuskuriren.

Glad Påsk

Redaktionen